STOF tot nadenken

Edith Gybels - Interieur Styliste

Update uw gordijnen

Ligt uw stofkeuze u nog altijd na aan het hart, maar hangen uw gordijnen er wat slapjes bij? Wilt u uw bestaande gordijnen een rijkelijkere uitstraling geven of een hedendaagse make-over? Dat kan! Vertel mij uw wensen en we bekijken samen welke mogelijkheden er zijn. Met passementen, extra stof (boorden en biezen), molton en andere accenten komt uw gordijn opnieuw tot leven!

 

Styling, decoratie, inrichting

 • Wilt u professioneel advies over de inrichting van uw interieur?
 • Hebben uw gordijnen een make-over nodig?
 • Bent u op zoek naar unieke stoffen om uw huis op te fleuren?
 • Zoekt u een interieurstylist om uw woondroom te realiseren?
  •  

   Dan bent u bij Creation Carroll aan het juiste adres! U doet op mij een beroep voor de aankleding van uw interieur met de meest aaibare stoffen. Maar ook voor advies over kleuren en materialen, ontwerp en bekleding van meubels en de complete inrichting en decoratie van uw pand.

    

   Grootste gemene deler: klasse

   Interieurs van mijn hand zijn sierlijk en elegant, boordevol stoffen om te strelen. Geen kille en onpersoonlijke kamers. Wél ruimtes die een verhaal vertellen – úw verhaal. Van puur en eenvoudig tot royaal gedecoreerd en somptueus. Van tijdloze villa's tot plechtige kastelen. Van statige herenhuizen tot rustieke landerijen. U bepaalt de sfeer en de setting. En ik vul ze in met de bevlogenheid en het perfectionisme van een koninklijk decorateur. Het resultaat? Ongeëvenaarde klasse die uw woning als gegoten zit.

    

   Nieuwsgierig naar voorbeelden? Bekijk hier projecten van Creation Carroll.

    

   Specialiteiten 'van het huis'

   Vaak volstaan de juiste gordijnen om de rust en warmte te creëren waarin u ontsnapt aan de sleur van elke dag. Daarom ben ik eraan verslingerd. U ook? Dan heb ik fantastisch nieuws: gordijnen zijn mijn specialiteit – in alle vormen, maten en materialen. En met bijzondere extra's:

   • gemoltoneerde gordijnen: een dikke binnenvoering in molton (geruwde katoen) heeft een goede isolerende en akoestische werking. Het geeft ook wat meer 'body' aan uw gordijnen zodat ze steviger zijn en mooier vallen.
   • overgordijnen geconfectioneerd op ambachtelijke wijze: met een enkele plooiing (strakker en vlakker) of dubbele plooiing (meer volume), gevouwen, gevoerd, gemoltoneerd, extra verduisterd, ...
   • passementen: afboordlinten opgewerkt met sobere of uitbundige versiersels om uw gordijnen (of kussens) een bijzonder accent of een streepje (contrasterende) kleur te geven. Zo krijgt u een uniek, persoonlijk resultaat met veel cachet.
   • ophangsystemen: van rails, roedes en opplooisystemen tot gestoffeerde kappen en draperieën.
   • voeringen: standaard, gekleurd, verduisterend, thermisch, gemoltoneerd, ...

    

   Gordijnen updaten Edith Gybels Gordijnen updaten Edith Gybels

    

   Verlening van overgordijn en een extra accent in de bovenzijde. (links)

   Extra banden aan de binnenkant en kantwerk. (rechts)

Previous picture Next picture Close gallery