STOF tot nadenken

Edith Gybels - Interieur Styliste

Update uw gordijnen

Ligt uw stofkeuze u nog altijd na aan het hart, maar hangen uw gordijnen er wat slapjes bij? Wilt u uw bestaande gordijnen een rijkelijkere uitstraling geven of een hedendaagse make-over? Dat kan! Vertel mij uw wensen en we bekijken samen welke mogelijkheden er zijn. Met passementen, extra stof (boorden en biezen), molton en andere accenten komt uw gordijn opnieuw tot leven!

Styling, decoratie, inrichting

Grootste gemene deler: klasse

Interieurs van mijn hand zijn sierlijk en elegant, boordevol stoffen om te strelen. Geen kille en onpersoonlijke kamers. Wél ruimtes die een verhaal vertellen – úw verhaal. Van puur en eenvoudig tot royaal gedecoreerd en somptueus. Van tijdloze villa's tot plechtige kastelen. Van statige herenhuizen tot rustieke landerijen. U bepaalt de sfeer en de setting. En ik vul ze in met de bevlogenheid en het perfectionisme van een koninklijk decorateur. Het resultaat? Ongeëvenaarde klasse die uw woning als gegoten zit.

Nieuwsgierig naar voorbeelden? Bekijk hier projecten van Creation Carroll.

Specialiteiten 'van het huis'

Vaak volstaan de juiste gordijnen om de rust en warmte te creëren waarin u ontsnapt aan de sleur van elke dag. Daarom ben ik eraan verslingerd. U ook? Dan heb ik fantastisch nieuws: gordijnen zijn mijn specialiteit – in alle vormen, maten en materialen. En met bijzondere extra's:

Previous picture Next picture Close gallery